Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Cu siguranță ți-ai dorit măcar o dată un masaj dar te-ai simțit prea obosit sau nu ai avut chef să te deplasezi până la un salon de masaj și de aceea ai renunțat la idee. In ultimii ani masajul la domiciliu a devenit o opțiune mai convenabilă datorită multiplelor beneficii pe care le oferă. In continuare iți voi prezenta cateva dintre beneficiile masajului la domiciliu față de masajul la salon și cât de ușor este să ai parte de unul.

1: Ai mai mult timp pentru tine

Orice deplasare implică timp pe care îl economisești și folosești în beneficiul tău dacă optezi pentru masajul la domiciliu. Lași în mâna terapeutului grija de a ajunge în timp la domiciliul tău astfel încât să te poți pregăti pentru masaj în ritmul tău. Procesul introductiv se realizează într-un mod relaxant iar partea cea mai bună a masajului la domiciliu este că poți prelungi relaxarea și după plecarea maseurului.

2: Scapi de stres

Masajul de relaxare este o opțiune eficientă pentru a combate stresul, insă atunci când alegi un masaj la salon, stresul face parte din meniu chiar și în mod inconștient, alimentat de faptul că trebuie să înduri traficul până la salon, că riști să nu ajungi la ora stabilită și să pierzi minute din masaj, că nu găsești un loc de parcare și ești îngrijorat de mașină în timpul masajului și de inconveniența de a te îmbracă imediat după masaj fiind încadrat în programul strict al unui salon. Astfel, alegând să faci masaj la domiciliu scapi de toate aceste etape stresante și te poți bucura în totalitate de beneficiile masajului de relaxare.

3: Ai deplina intimitate si confort

Poți da frâu liber preferințelor tale de decor și să-ți amenajezi locul în care faci masaj pe placul tău. Poți avea parte de liniștea casei tale pe durata masajului sau poate rula pe fundal muzica ta preferată, iar după ședința de masaj iți poți face o baie fierbinte și să te bucuri de timpul acordat relaxării tale.

4: Iti poti alege maseurul dupa propriile criterii

Ai libertatea de a alege și schimba de câte ori iți dorești maseurul dacă acesta nu se ridică așteptărilor tale. In functie de necesitati poti opta pentru diferite tipuri de terapeuti urmarind pregatirea, experienta, recenziile clientilor si chiar fotografiile acestora care te vor ajuta sa faci o alegere informata. Cateva metode prin care iti poti gasi un maseur care sa vina la domiciliul tau:

a) Site-uri pentru anunțuri (OLX.ro, Publi24.ro, LaJumate.ro, etc) 

b) Google Search

c) Recomandarea unor cunostinte care au deja un maseur preferat

d) Site-uri de socializare pe care poti găsi pagini ale terapeuților

 

5: Poti influenta activ calitatea serviciilor

În era digitală recenziile sunt puterea consumatorului iar furnizorii de servicii fac tot posibilul ca reputația lor online să fie una cât mai buna. Astfel maseurii liber profesioniști se străduiesc să implementeze feedbackul clienților și să îl transforme în servicii de cea mai bună calitate avandu-și propria reputație în joc la fiecare masaj efectuat. Toate plângerile și recomandările merg direct la sursa astfel clientul are posiblitatea să formeze o terapie personalizată nevoilor sale împreună cu maseurul în timp.

Articole Recomandate