Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este kinetoterapia?

Kinetoterapia este o tehnica de tratament pentru restabilirea si mentinerea mobilitatii, funtionalitatii si starii de bine a pacientului printr-un complex de exercitii fizice combinate cu gimnastica medicala si tehnici asociate precum terapia manuala, instrumente si aparatura specifica.

Utilizata la timp, kinetoterapia poate preveni modificari structurale si functionale anormale evitand astfel dezvoltarea unor afectiuni pe termen lung. Oamenii sanatosi si cei varstnici beneficiaza de tratamente de kinetoprofilaxie in acest sens.

Beneficiile kinetoterapiei

De ce vrei sa facem kinetoterapie impreuna:

Program de tratament adaptat integral pacientului de specialist
Recuperare asistata individual de fiziokinetoterapeut
Intensitate crescuta treptat pentru recuperare confortabila si usoara

Impreuna vom lucra prin kinetoterapie la obtinerea urmatoarelor beneficii:

Indicatiile kinetoterapiei

De cele mai multe ori pacientii ajung la servicii de kinetoterapie abia dupa recomandarea unui medic, cu exceptia accidentelor si interventiilor chirurgicale, acest moment este de obicei intarziat afectiunea fiind deja instalata si provocand simptome.

Daca ai dureri de muschi sau oase, ai suferit o lovitura, daca simti ca te misti greu, ca ai o postura corporala care te nemultumeste sau pur si simplu vrei sa previi o serie de afectiuni, vino la o sedinta de kinetoterapie si stabilim impreuna ce e de facut.

Contraindicatiile tratamentului prin kinetoterapie:

In absenta indicatiei medicului: afectiuni contagioase, boli virale, cancer, psoriazis, psihoze, varice voluminoase neoperate si ulcer varicos.

La indicatiile medicului se poate interveni in orice tip de patologie.

Afectiunile tratate prin kinetoterapie

Cat dureaza kinetoterapia?

O sedinta de kinetoterapie dureaza 50 de minute.

Programul de recuperare se stabileste in urma consultatiei gratuite pe care o primiti la achizionarea primei sedinte de kinetoterapie.

In urma terapiei veti avea de efectuat un program de miscari pana la urmatoarea sedinta, de respectarea acestor indicatii depinde viteza de recuperare si succesul terapiei.

Sedinta de kinetoterapie la domiciliu

Sedinta poate avea loc in orice moment al zilei.

Ai nevoie de un trening sau haine comode care sa permita efectuarea exercitiilor fizice si dorinta de recuperare.

Kinetoterapeut la domiciliu

Intr-o epoca in care timpul devine din ce in ce mai scump, tratamentele medicale sunt amanate din cauza programului incarcat al pacientilor pana in momentul in care afectiunea pune probleme serioase. Serviciile de kinetoterapie la domiciliu optimizeaza perfect utilizarea timpului tau, in 50 de minute, fara sa te deplasezi, fara sa te pregatesti sa iesi din casa, recuperarea medicala vine la tine la usa.

Pentru persoanele cu dizabilitati fizice importante acest serviciu este cu atat mai valoros incat nu au nevoie ajutorul nimanui pentru a se deplasa in afara locuintei ca sa obtina recuperarea atat de necesara desi costurile nu sunt mai mari decat la clinica.

Ma deplasez la domiciliu pentru kinetoterapie cu toate ustensilele necesare, voie buna si motivatie pentru ca tu sa fii mai sanatos si sa duci viata pe care ti-o doresti.

Pret kinetoterapie la domiciliu

Pretul unei sedinte de kinetoterapie la domiciliu este de 250 lei. Acesta include deplasarea la domiciliul clientului in aria mentionata in pagina de programari.

Pentru sedinte multiple am creat abonamente speciale in care poti beneficia de reduceri substantiale. Vezi abonamentele.

Beneficiaza de consultatie gratuita la prima sedinta de kinetoterapie: