Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul cu miere?

Masajul cu miere denumit si masaj egiptean este un vechi tratament practicat in Asia si Europa de Est de sute de ani pentru beneficiile sale cosmetice si relaxante.

Delicioasa ca aliment, mierea nu este doar alternativa mai sanatoasa a zaharului ci, fiind bogata in minerale precum calciu, fier, magneziu, fosfor si potasiu precum si vitamine, enzime, antioxidanti si probiotice ea este tratamentul cosmetic ideal pentru pielea ta si aduce chiar beneficii surpriza folosita cu pricepere in masaj.

Terapia implica miere incalzita care, lucrata pe piele prin tehnici speciale de masaj elibereaza proprietatile benefice si se transforma intr-un exfoliant de lux pentru o piele fina si intinerita.

Beneficiile masajului cu miere

Exfoliaza profund
Intinereste pielea
Intareste imunitatea

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul cu miere are si urmatoarele avantaje: (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului cu miere

Reprezentand un adevarat rasfat pentru corp, masajul cu miere este perfect pentru momentele in care vrei sa acorzi timp relatiei cu tine insuti si sa aprofundezi starea de relaxare, alungand problemele cotidiene.

Beneficiile mierii il indica foarte potrivit persoanelor care vor sa-si curete pielea si sa se relaxeze mental, deci celor care sufera de piele aspra, acnee, neregularitati ale pielii, celulita, stres, anxietate, depresie, dureri de spate, insomnie.

Fiind foarte bine tolerat, toata lumea poate beneficia de efectele masajului cu miere, cu exceptia persoanelor alergice la miere sau alte produse apicole si cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni: tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri, stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie, pneumonie acuta, insuficienta renala severa, insuficienta respiratorie, insuficienta hepatica, insuficienta cardiaca, anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica, endocardita si pericardita, abcese si tumori pulmonare, sau afectiuni infectioase ale pielii.
Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni: fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, articulatii dislocate, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul cu miere?

O sedinta de masaj cu miere dureaza 50 de minute in care vei trece printr-un proces de relaxare, pielea ta va deveni fina si catifelata iar corpul tau se va regenera cu minerale si energie pozitiva.

Pentru intretinerea efectelor recomandam 2 sedinte de masaj cu miere pe luna, iar in perioada de primavara/toamna 3-4 sedinte pe luna pentru intarirea sistemului imunitar.

Sedinta masaj cu miere

Dupa incalzirea musculaturii se va aplica miere incalzita pe piele si se va masa usor, apoi se exfoliaza prin miscari ce induc relaxarea si nu provoaca disconfort.

Se pastreaza lenjeria intima iar partea care nu este masata se acopera cu un prosop. Sedinta de masaj poate avea loc in orice perioada si se recomanda ca dupa masaj sa aveti putin timp liber pentru relaxare psihica.

Masaj cu miere la domiciliu

Fiind un masaj care relaxeaza este cel mai indicat sa aiba loc in confortul casei tale ca apoi sa il poti continua cu o alta activitate care iti place si te calmeaza pentru a maximiza efectul spa.

Ma deplasez cu masa de masaj, uleiuri si miere naturala, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoape in culoarea preferata si esti gata de relaxare.

Timp de 50 de minute vei gasi o oaza de relaxare in care problemele nu te pot ajunge, te concentrezi pe propriul rasfat, corpul tau renaste si toate se intampla la tine in sufragerie.

Pret masaj cu miere

O sedinta de masaj cu miere costa 280 lei si include uleiul, mierea naturala si deplasarea la domiciliu in aria mentionata in pagina de programari. Din pacate momentan acest serviciu nu mai este disponibil la noi

Studii clinice: 1. Medicinal and cosmetic uses of Bee’s Honey 2.Safety and detoxification effect of honey massage Volume 13 Issue 4 -2020 3.Honey massage for weight loss of the abdomen and body at home 4. Using Honey for Massage and Health 5. Randomised Study of the Effects of Massage Therapy Compared to Guided Relaxation on Well-being and Stress Perception 6. The physiological and psychological effects of slow-stroke back massage and hand massage on relaxation in older people 7. Effects of massage on pain, mood status, relaxation, and sleep in Taiwanese patients with metastatic bone pain 8. Durability of effect of massage therapy on blood pressure 9.  Effects of massage on blood pressure in patients with hypertension and prehypertension 10. The Use of Massage Therapy for Reducing Pain, Anxiety, and Depression in Oncological Palliative Care Patients 11. Massage Relieves Nausea in Women with Breast Cancer Who Are Undergoing Chemotherapy 12. Massage increases oxytocin and reduces adrenocorticotropin hormone in humans 13. Cortisol decreases and serotonin and dopamine increase following massage therapy 14. Massage Therapy in Children with Asthma: A Systematic Review and Meta-Analysis 15. Effectiveness of Therapeutic Massage for Generalized Anxiety Disorder 16. A Preliminary Study of the Effects of Repeated Massage on Hypothalamic–Pituitary–Adrenal and Immune Function in Healthy Individuals: A Study of Mechanisms of Action and Dosage 17. Treatment effects of massage therapy in depressed people