Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Actualizat la 13.10.2020

Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabile oricarui vizitator al site-ului https://www.antonioparaschiv.ro (denumit in continuare si Furnizor) indiferent daca este sau nu client al serviciilor oferite pe site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga si/sau retrage termeni si conditii din prezentul document.

In situatia in care vizitatorul nu este de acord cu acestea, este necesar sa inceteze vizita sa la https://www.antonioparaschiv.ro si sa nu contracteze nici unul din serviciile oferite in cadrul site-ului.

Pentru a utiliza siteul www.antonioparaschiv.ro si pentru a programa servicii de masaj este necesar ca utilizatorul sa adere fara exceptii la termenii si conditiile din prezentul document.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui website, texte, imagini si cod este detinut de Furnizor si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Imaginile si textele preluate din alte surse apartin autorilor de drept si sunt insemnate ca atare, site-ul www.antonioparaschiv.ro respectand termenii si conditiile respectivelor surse.

Folosirea sau reproducerea, fara obtinerea unui acord prealabil de la reprezentatii www.antonioparaschiv.ro, a textelor, imaginilor, sunetelor sau codului din prezentul site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit sau copiat, partial sau integral, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara acordul scris al proprietarilor de drept.

GARANTII SI LIMITARI

Furnizorul isi rezerva dreptul de a adauga sau modifica in orice moment continutul serviciilor de pe prezentul site, inclusiv promotii sau preturi ale serviciilor comerciale, fara notificare prealabila si fara vreo garantie.

Terapiile si masajele oferite de Furnizor clientilor nu ofera garantia unor rezultate de tip medical sau estetic, efectul acestora depinzand de corpul, dieta si starea de sanatate a fiecarui client in parte.

PROGRAMARI

Programarile pot fi realizate telefonic la numarul de pe site sau online, pe site, in sectiunea dedicata.

Sunt onorate doar programarile online pe care Furnizorul le-a confirmat in prealabil clientului. Simpla emitere a cererii de programare pe site nu reprezinta confirmarea acesteia ci doar rezervarea unui interval orar in vederea aprobarii de catre Furnizor fie prin email de confirmare, fie telefonic.

Plata serviciilor se realizeaza la momentul furnizarii acestora, exceptie fac abonamentele care vor fi platite in avans la prima sedinta.

In cazul in care Furnizorul nu ajunge la domiciliul clientului la ora stabilita, din motive ce nu tin de client, Furnizorul se angajeaza sa anunte clientul cat mai curand posibil si sa reprogrameze sedinta in functie de disponibilitate.

In cazul in care, din motive ce tin de Client, terapia sau masajul nu pot incepe la ora stabilita, Furnizorul isi rezerva dreptul de a limita timpul de masaj la cel stabilit initial, scazand timpul in care clientul nu a fost disponibil pentru a primi serviciul programat pentru a evita eventuale decalaje de program si alte pierderi materiale.

SERVICII MASAJ

Furnizorul se deplaseaza la domiciliul Clientului cu masa de masaj, uleiuri si produse extra in functie de tipul de masaj sau terapie pe care urmeaza sa il practice.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza terapii sau masaje si chiar de a intrerupe sedinta daca:

  • Clientul este in stare de ebrietate sau sub influenta stupefiantelor;
  • Clientul este intr-o stare medicala precara, ce nu permite terapia sau masajul solicitate;
  • Clientul sufera de afectiuni care pot afecta desfasurarea terapiilor in siguranta in opinia Furnizorului;
  • Clientul este agresiv sau manifesta un comportament ce ameninta siguranta Furnizorului;

Serviciile oferite de Furnizor nu au conotatie sexuala. Terapiile si masajele au ca scop efecte terapeutice. Furnizorul isi rezerva dreptul de a anunta organele competente in privinta oricaror abuzuri sau abateri de la legile romane.

OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul se obliga sa achite serviciile contractate imediat ce a beneficiat de acestea.

Clientul se obliga sa comunice Furnizorului despre schimbari in starea de sanatate precum noi diagnostice sau o eventuala sarcina imediat ce devine constient de acestea.

INFORMATII LEGALE

Furnizorul este reprezentat legal prin entitatea juridica AMOLIFE THERAPY SRL.

CUI 41941344

Reg. Com J40/16063/2019 

FORTA MAJORA

In situatia de forta majora in care serviciile si conditiile din acest document nu pot fi puse in practica din cauze ce se afla in afara controlului Furnizorului precum: dezastre naturale, schimbari guvernamentale, pandemii si altele asememea, Furnizorul nu poarta responsabilitatea eventualelor daune cauzate clientilor sai de intarzieri sau anulari ale sedintelor sau alte situatii neprevazute.