Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul cu ulei de cocos?

Considerat de indieni “copacul ce ofera de toate”, cocosul este cunoscut pentru proprietati benefice antibacteriale, antifungice, analgezice, antipiretice, antiinflamatoare, antivirale, antioxidante, hipoglicemice, hepatoprotective, imunostimulante si anti dermatofitice.

Masajul cu ulei de cocos este un eficient tratament corporal care vindeca, mentine tanar si plin de energie corpul folosind compozitia unica de acizi graşi saturaţi, acizi graşi polinesaturaţi, vitamine şi minerale pe care uleiul de cocos le ofera.

Este un masaj de veche traditie cu proprietati cosmetice si medicale importante, descoperit in zonele tropicale. 

Beneficiile masajului cu ulei de cocos

Trateaza afectiunile pielii
Are efect antiinflamator
Intareste imunitatea

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul cu cocos are si urmatoarele avantaje: (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului cu ulei de cocos

Pe langa stresul si contracturile musculare pe care un masaj relaxant le trateaza, masajul cu ulei de cocos aduce o intreaga gama de beneficii suplimentare fiind astfel recomandat cu predilectie celor care sufera de dermatita atopica, acnee, boli inflamatorii, piele uscata, intarirea imunitatii in sezoanele reci, riduri si piele lasata.

Toata lumea poate beneficia de efectele masajului cu cocos, cu exceptia persoanelor alergice la cocos si cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni: tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri, stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie, pneumonie acuta, insuficienta renala severa, insuficienta respiratorie, insuficienta hepatica, insuficienta cardiaca, anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica, endocardita si pericardita, abcese si tumori pulmonare, sau afectiuni infectioase ale pielii.
Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni: fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, articulatii dislocate, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul cu ulei de cocos?

O sedinta de masaj cu ulei de cocos dureaza 50 de minute.

Terapia prin masaj necesita repetare periodica pentru a descoperi realmente beneficiile ei. Efectuata periodic transforma stilul de viata si aduce sanatate psihica si fizica in viata ta.

Va recomandam 2 sedinte de masaj cu  ulei de cocos pe luna, iar in perioada de vara si iarna, pana la 3-4 sedinte pe luna pentru mentinerea efectelor benefice ale terapiei.

Sedinta masaj cu ulei de cocos

Se desfasoara in ton relaxant, nu provoaca disconfort nefiind un masaj foarte profund. Un element interesant al masajului este ca uleiul de cocos se afla de obicei in stare solida si se transforma in lichid la atingerea pielii oferind o senzatie deosebita neintalnita la majoritatea masajelor.

Se pastreaza lenjeria intima iar partea care nu este masata se acopera cu un prosop. Sedinta de masaj poate avea loc in orice perioada a zilei.

Masaj cu ulei de cocos la domiciliu

Pe langa efectele remediale, masajul cu ulei de cocos induce si o stare de relaxare profunda care te indeamna la somn sau activitati calmante. Ce loc mai bun decat propriul domiciliu pentru continuarea relaxarii fie prin terapie muzicala, aromaterapie, cartea preferata sau un somn bun? 

Astfel, fii fara grija, ma deplasez cu masa de masaj, ulei de cocos ecologic, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Tu trebuie doar sa iti faci o programare si sa ai cateva prosoape la indemana.

Pret masaj cu cocos

O sedinta de masaj cu ulei de cocos costa 280 lei si include uleiul de cocos eco si deplasarea la domiciliu in aria mentionata in pagina de programari.