Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul cu bete de bambus?

O tehnica de masaj cu radacini antice din zona Chinei, Japoniei si Indoneziei, masajul cu bambus a revenit recent in practica moderna si combina echilibrarea energetica, detensionarea fizica si frumusetea pielii intr-o terapie deosebita la care se folosesc bete de bambus de 7 dimensiuni diferite si goale pe dinauntru.

Folosind bambusul incalzit, terapeutul poate aprofunda tesuturile si elibera contracturile cu mai multa usurinta. Invelisul de siliciu al bambusului care ajuta corpul sa absoarba minerale importante precum calciu, magneziu si potasiu, are proprietati anti-iritative si ajuta la ameliorarea aspectului celulitei, vergeturilor si al pielii obosite.

 

Beneficiile masajului cu bambus

Reda pielii aspectul sanatos
Are efect relaxant si anxiolitic
Elimina toxinele prin drenaj limfatic

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul cu bete de bambus ofera si urmatoarele avantaje (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului cu bete de bambus

De avantajele terapiei cu bete de bambus beneficiaza cel mai mult persoanele cu piele iritata, celulita si vergeturi care doresc in acelasi timp un masaj profund cu decontractare musculara, relaxare, beneficii impotriva insomniei si durerilor cronice, masajul cu bete de bambus avand efectul cel mai potrivit in tratarea acestor probleme.

Toata lumea poate beneficia de efectele masajului cu bete de bambus, cu exceptia cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni: tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri, stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie, pneumonie acuta, insuficienta renala severa, insuficienta respiratorie, insuficienta hepatica, insuficienta cardiaca, anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica, endocardita si pericardita, abcese si tumori pulmonare, sau afectiuni infectioase ale pielii.
Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni: fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, articulatii dislocate, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul cu bambus?

O sedinta de masaj cu bete de bambus dureaza 40 de minute. 

Pentru eliminarea aspectului neplacut al pielii sunt necesare minim 10 sedinte urmate de intretinere cu 2 sedinte pe luna. In acest sens am creat abonamentele cu ajutor carora clientii beneficiaza de reduceri.

Sedinta de masaj cu bambus

Sedinta poate avea loc in orice moment al zilei, in special dupa perioadele prelungite de stres muscular (stat mult timp in pozitii incorecte la locul de munca, activitati viguroase in cursul zilei s.a.m.d).

Masajul se practica direct pe piele cu ajutorul uleiurilor naturale bogate in antioxidanti, se poate pastra lenjeria intima. Partea a corpului ce nu este masata se acopera cu prosop.

Masaj cu bete de bambus la domiciliu

Ce poate fi mai placut decat sa ai propriul spa in sufragerie? Nu mai e nevoie sa te motivezi sa iesi din casa, programeaza-ti masajul pe site si asteapta maseurul  la tine acasa pentru ingrijirea pielii, muschilor si mintii tale intotdeauna la timp si fara sa pierzi nici o sedinta din cauza traficului aglomerat.

Ma deplasez cu masa de masaj, uleiuri cu mirosuri imbietoare si proprietati antioxidante precum si creme speciale plus multa energie la tine acasa, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoape in culoarea preferata si esti gata de masaj.

Pret masaj cu bete de bambus

O sedinta costa 200 lei, include ulei de masaj si deplasare la domiciliu in aria mentionata in pagina de programari.

Studii clinice:
1. A Comparison of the Effects of 2 Types of Massage and Usual Care on Chronic Low Back Pain
2. Changes in Psychological Parameters in Patients with Tension-type Headache Following Massage Therapy
3. Massage Therapy and Frequency of Chronic Tension Headaches
4. Durability of Effect of Massage Therapy on Blood Pressure
5. Randomised Study of the Effects of Massage Therapy Compared to Guided Relaxation on Well-being and Stress Perception
6. The physiological and psychological effects of slow-stroke back massage and hand massage on relaxation in older people
7. Effects of massage on pain, mood status, relaxation, and sleep in Taiwanese patients with metastatic bone pain
8. Durability of effect of massage therapy on blood pressure
9.  Effects of massage on blood pressure in patients with hypertension and prehypertension
10. The Use of Massage Therapy for Reducing Pain, Anxiety, and Depression in Oncological Palliative Care Patients
11. Massage Relieves Nausea in Women with Breast Cancer Who Are Undergoing Chemotherapy
12. Massage increases oxytocin and reduces adrenocorticotropin hormone in humans
13. Cortisol decreases and serotonin and dopamine increase following massage therapy
14. Massage Therapy in Children with Asthma: A Systematic Review and Meta-Analysis
15. Effectiveness of Therapeutic Massage for Generalized Anxiety Disorder
16. A Preliminary Study of the Effects of Repeated Massage on Hypothalamic–Pituitary–Adrenal and Immune Function in Healthy Individuals: A Study of Mechanisms of Action and Dosage
17. Treatment effects of massage therapy in depressed people