Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul in talpa?

Diferit de reflexoterapie, masajul in talpa este format dintr-o serie de miscari ce pot include glezna si zona gambei pentru a obtine relaxarea, incuraja circulatia in zona picioarelor si reducerea perceptiei durerilor din corp blocand calea durerii prin nociceptori, chiar si cand e vorba de simptome de intensitate medie si mare, precum cele cauzate de boli oncologice.

 

Beneficiile masajului picioarelor

Amelioreaza durerea in intreg corpul
Trateaza insomniile
Imbunatateste circulatia sangelui

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul in talpa ofera si urmatoarele avantaje (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului in talpa

Datorita beneficiilor pe care le aduce masajul picioarelor acesta este indicatpersoanelor cu afectiuni ce produc durere, celor care sufera de picioare nelinistite, grele, obosite, celor care sufera de fasciita plantara, platfus, scleroza multipla sau insomnii

Toata lumea poate beneficia de efectele masajului in talpa, cu exceptia cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri,
stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie,  anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica sau afectiuni infectioase ale pielii.

Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul in talpa?

O sedinta de masaj al picioarelor dureaza 30 de minute care se adauga masajului principal.

Sedinta masaj in talpa

Se efectueaza inainte sau dupa sedinta de masaj principala, in functie de necesitatile clientului, daca acestea sunt de natura remediala/terapeutica sau cosmetica.

Masajul in talpa se efectueaza pe aceeasi programare cu alte masaje din oferta mea si nu poate fi comandat separat. Se poate efectua in orice moment al zilei.

Masaj in talpa la domiciliu

Ia-ti doza de relaxare si sanatate printr-un masaj al corpului chiar la tine acasa si apoi beneficiaza de beneficiile masajului picioarelor care va completa perfect terapia pentru a lasa intregul corp mai relaxat, cu durerea alungata si gata de orice ti-ai propus.

Ma deplasez cu masa de masaj, uleiurile de buna calitate adaptate masajului pe care l-ai programat si energie buna la tine acasa, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoape in culoarea preferata si esti gata de relaxare.

Pret masajul picioarelor

Masajul in talpa costa 125 de lei, suma este adaugata pretului masajului principal pe care il programati.