Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul facial?

Denumit si masaj antirid, masajul facial este o tehnica manuala de durata scurta prin care se lucreaza muschii fetei in vederea tonifierii, relaxarii sau decontractarii, in functie de nevoile fiecarui muschi in parte.

Intensitatea este una usoara spre medie, fara a provoca disconfort, este un masaj placut si relaxant care are beneficii anti-imbatranire dar are efect si in ameliorarea durerile de cap, maxilar sau sinusuri.

Beneficiile masajului facial

Efect de lifting al fetei si antirid
Reduce aspectul cicatricilor
Hidrateaza si lumineaza tenul

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul facial ofera si urmatoarele avantaje (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului facial

Fiind un masaj cu indicatii cosmetice este indicat femeilor si barbatilor care isi doresc sa intretinerea tineretii fetei si ameliorarea ridurilor, cicatricilor si aspectului de piele lasata.

Toata lumea poate beneficia de efectele masajului facial, cu exceptia cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri,
stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie,  anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica sau afectiuni infectioase ale pielii.

Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul facial?

O sedinta de masaj al fetei dureaza 10 minute.

Efectele de lifting si antirid sunt intretinute de masajul periodic.  Recomandam 1 masaj saptamanal de intretinere.

Sedinta masaj facial

Se efectueaza dupa masajul principal de orice tip, folosind fie uleiuri cu proprietati hidratante si densitate lejera, care nu incarca porii, fie crema dumneavoastra preferata cu exceptia cremelor anti-iritatii sau anti-cicatrici care nu sunt indicate pentru masaj.

Masajul facial se efectueaza pe aceeasi programare cu alte masaje din oferta mea si nu poate fi comandat separat. Se poate efectua in orice moment al zilei.

Masaj facial la domiciliu

Pregateste-te de un rasfat complet in confortul casei tale. Un masaj pentru corp in care sa te bucuri de doza de sanatate saptamanala, completat de un masaj facial in urma caruia, fiind la tine acasa, iti poti continua rutina cosmetica preferata pentru o zi de spa la tine in sufragerie.

Ma deplasez cu masa de masaj, uleiurile de buna calitate adaptate masajului programat de tine si multa energie la tine acasa, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoape in culoarea preferata si esti gata de relaxare.

Pret masaj facial

10 minute de masaj facial costa 40 de lei, suma este adaugata pretului masajului principal pe care il programati.