Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este reflexoterapia?

Reflexoterapia este o tehnica de tratament complementar non-invaziva care acceseaza inspre vindecare si ameliorarea simptomelor, organele corpului prin terminatii nervoase de la nivelul talpii, mainilor si urechilor.

Cu atentie si simt tactil deosebit pentru detectarea neregularitatilor, cel mai des sunt masate, presate si stranse puncte din zona talpilor, cu predilectie punctele-reflex ale organelor afectate.

Practicata pe termen lung, este considerata o tehnica cu puternice efecte analgezice in cazul durerilor cronice. Se bucura si de o buna reputatie in reducerea anxietatii, stresului, reglarea ritmului cardiac si ameliorarea simptomelor suparatoare ale numeroase afectiuni prin reinstaurarea echilibrului natural al corpului si facilitand vindecarea dupa perioade de boala, stres emotional sau traumatisme.

Beneficiile reflexoterapiei

Ameliorarea durerilor cronice
Reglarea ritmului cardiac
Tratarea insomniei

Pe langa aceste 3 importante avantaje, reflexoterapia ne mai ajuta la urmatoarele (vezi studii medicale):

Indicatiile reflexoterapiei

Reflexoterapia este indicata atat nou-nascutilor cat si centenarilor datorita lipsei de efecte adverse. Avand in vedere lipsa de riscuri asociate este recomandata pacientilor oncologici pentru administrarea simptomelor, pacientilor cu dureri cronice, persoanelor anxioase, celor care sufera de insomnii precum si cardiacilor cu tulburari de ritm.

Profilactic, pentru a mentine starea de sanatate, reflexoterapia este accesibila si poate fi de ajutor tuturor cu conditia ca picioarele sa fie sanatoase, fara varice, cheaguri sau rani deschise.

 

Cat dureaza relfexoterapia?

O sedinta de reflexoterapie dureaza 50 de minute.

Efectul analgezic al reflexoterapiei isi atinge potentialul dupa minim 3 sedinte. Alte efecte pot fi de asemenea construite pe masura ce se respecta terapia o data la 3 zile timp de minim 10 sedinte.

Profilactic se recomanda o sedinta de reflexoterapie pe saptamana pentru mentinerea sanatatii.

Pentru a satisface aceste necesitati am creat abonamente ce includ reduceri pentru minim 4 sedinte pe luna.

Sedinta de reflexoterapie

Incepem reflexoterapia prin a evalua starea de sanatate si stabilind obiectivele pacientului, identificand durerile si afectiunile existente.

Pe masa de masaj, se pastreaza haine comode cu pantaloni deasupra genunchiului si se lucreaza in special pe talpile ambelor picioarelor.

Reflexoterapie la domiciliu

Avand in vedere ca afectiunile si simptomele care ne trimit la reflexoterapie sunt suparatoare si uneori ne fac dificila deplasarea si ne lasa fara vlaga, reflexoterapia la domiciliu rezolva aceasta problema venind acasa si ajutand pacientul sa se recupereze mai rapid si mai usor fara efort suplimentar.

Ma deplasez la domiciliu cu tot ce este nevoie, o masa comfortabila care ajuta la relaxarea corpului pentru ca terapia sa fie una de succes, precum si alte accesorii asociate acestei tehnici. Pacientul este indrumat sa isi aleaga prosoape confortabile, haine lejere si dorinta sa amelioram problemele care il apasa.

Pret reflexoterapie

Pretul unei sedinte de reflexoterapie este 150 de lei.