Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul capilar?

Masajul capilar se refera la tehnicile manuale aplicate scalpului pentru a incuraja circulatia sangelui in zona si a decontracta muschi importanti implicati in formarea expresiilor faciale, in functia masticatorie si altele.

Se folosesc 3 tipuri de miscari, intensitatea este una usoara spre medie, fara a provoca disconfort dar suficient de ferma pentru a stimula foliculii firelor de par si a elimina contracturile suparatoare.

Beneficiile masajului capilar

Regenereaza si fortifica parul
Incurajeaza cresterea parului in alopecie
Trateaza durerile de cap si migrenele

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul scalpului ofera si urmatoarele avantaje (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului de scalp

Masajul scalpului este indicat persoanelor care sufera de alopecie androgenica (chelia tipic barbateasca), alopecie areata, effluvium telogen, caderea parului nediagnosticata, sindrom temporo-mandibular, dureri de maxilar, dureri de cap, migrene, insomnie avand efect dovedit in tratarea acestor probleme.

Toata lumea poate beneficia de efectele masajului capilar, cu exceptia cazurilor mentionate mai jos, la contraindicatii.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri,
stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie, anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica sau afectiuni infectioase ale pielii.

Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni:

fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson,  sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul scalpului?

O sedinta de masaj al scalpului dureaza 20 de minute. 

Concluziile studiilor privind masajul scalpului releva necesitatea unui program constant de masaje pentru a obtine si pastra rezultatele.  Recomandam minim 4 masaje lunare acompaniate de masaje efectuate individual de client acasa dupa indicatiile mele.

Sedinta masaj al scalpului

Efectuat contra caderii parului, studiile au identificat cateva tipuri de uleiuri esentiale care incurajeaza cresterea parului, intaresc firul de par si opresc caderea acestuia. Este vorba despre uleiurile de menta, rozmarin, lavanda si arbore de ceai. Astfel, in timpul masajului de scalp voi folosi astfel de uleiuri pentru a incuraja efectele benefice. 

Daca te afli sub tratament cu minoxidil sau alte substante anticaderea parului cu recomandare de aplicare prin masaj, le pot aplica pentru efect sporit.

Daca simptomele dureroase iti dau batai de cap, asociez miscarile specifice masajului capilar cu presopunctura si tehnici de decontractare musculara care te vor lasa relaxat, vor imbunatatii mobilitatea mandibulara si vor ameliora migrenele.

Masajul capilar se efectueaza pe aceeasi programare cu alte masaje din oferta mea si nu poate fi comandat separat. Se poate efectua in orice moment al zilei.

Masaj capilar la domiciliu

Ma deplasez cu masa de masaj, uleiurile recomandate de specialisti si multa energie la tine acasa, in Bucuresti sau Ilfov pentru masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoape in culoarea preferata si esti gata de relaxare.

Pret masaj scalp

O sedinta de masaj al scalpului costa 85 de lei si este adaugata pretului masajului principal pe care il programati.