Fă-ți o programare

0737 438 480

Email

[email protected]

Ce este masajul sportiv?

Masajul sportiv foloseste miscari mai ferme, fiind dedicat celor care au nevoie de decontractare musculara si celor ce practica sport cu regularitate pentru tonifiere si ingrijire medicala a traumatismelor mici si medii.

Diferit de celalalte masaje, tehnicile folosite aici abordeaza si grupe musculare profunde, accelereaza refacerea musculara, reduc contracturile si relaxeaza prin fluxul sporit de nutrienti generat in timpul masajului.

In acest caz terapeutul are nevoie de vasta experienta in biomecanica, anatomie si
psihologie pentru descoperirea si intampinarea problemelor utilizand masajul sportiv.

Beneficiile masajului sportiv

Reduce contracturile
Previne traumatismele
Creste performanta sportiva

Pe langa aceste 3 aspecte, masajul sportiv are numeroase alte avantaje (vezi studii medicale):

Indicatiile masajului sportiv

Este indicat sportivilor amatori si de performanta atat in perioada de evolutie musculara cat si in stadiul de refacere precum si persoanelor care mentin pozitii incorecte la locul de munca pe durate lungi de timp cauzand defecte posturale. Acestea din urma beneficiaza de refacerea tonusului muscular cu ajutorul caruia postura se imbunatateste si durerile se amelioreaza pe termen lung.

Tehnica sportiva este cea mai potrivita pentru refacerea traumatismelor musculare, cresterea tonusului, vindecarea contracturilor, imbunatatirea performantei si managementul durerii acute si cronice.

Masajul este contraindicat daca suferiti de urmatoarele afectiuni: tratament cu anticoagulante (wafarina, heparina), intoxicatie cu alcool sau droguri, stari febrile (peste 38), orice afectiune contagioasa (inclusiv raceli sau gripe), imediat dupa infarct sau AVC (in stare acuta), hemoragie si hemofilie, pneumonie acuta, insuficienta renala severa, insuficienta respiratorie, insuficienta hepatica, insuficienta cardiaca, anumite tipuri de cancer, hepatita activa cronica, endocardita si pericardita, abcese si tumori pulmonare, sau afectiuni infectioase ale pielii.
Masajul permis cu acordul medicului daca suferiti de urmatoarele afectiuni: fracturi, tromboze, scleroza multipla, tetrapareza spastica, paralizie cerebrala, boala Parkinson, articulatii dislocate, sistem imunitar compromis, infectii renale, epilepsie, emfizem pulmonar sever, hipertensiune netratata sau lovituri recente la cap.

Cat dureaza masajul sportiv?

O sedinta de masaj sportiv dureaza 50 de minute in care musculatura masata trece prin procese de decontractare, tonifiere si detoxifiere.

Pentru cresterea performantei sportive dar si pentru mentinerea unei forme fizice bune si a unor muschi sanatosi masajul sportiv este recomandat de 3 ori pe saptamana sportivilor de performanta si de 4-6 ori pe luna persoanelor active.

In intampinarea acestor nevoi am creat abonamente care dureaza 4 saptamani si includ reduceri substantiale.

Sedinta de masaj sportiv

Sedinta de masaj sportiv are beneficii importante atat inaintea efortul fizic cat si dupa acesta, alegerea fiind a sportivului, in functie de nevoile sale.

In cazul unor antrenamente de o intensitate crescuta, poti alege o sedinta de masaj sportiv inainte pentru incalzirea amanuntita a grupelor musculare si pentru cresterea motivatiei. Masajul dupa antrenament este intotdeauna binevenit.

Se practica direct pe piele, se poate pastra lenjeria intima. Partea a corpului ce nu este masata se acopera cu prosop.

Masaj sportiv la domiciliu

In functie de programul de antrenamente si preferinte, iti poti alege dinainte orele la care iti doresti sa incepi sedinta de masaj, chiar si pe mai multe saptamani. Astfel astepti in confortul casei tale, incadrat programului tau, terapeutul oricand ai nevoie de beneficiile masajului sportiv.

Ma deplasez cu masa de masaj moderna si confortabila, uleiuri si creme speciale in Bucuresti sau Ilfov pentru servicii masaj la domiciliu. Iti poti pregati prosoapele preferate si esti gata de masaj.

Pret masaj sportiv

Pretul unei sedinte de masaj sportiv este de 280 lei.

Beneficiile masajului sportiv sunt depline cand acesta este facut pentru intretinere, de aceea am creat abonamente speciale in care poti beneficia de reduceri substantiale. Vezi abonamentele de masaj.